Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Barbie kifestők képes leírás - Barbie.tlap.hu
részletek »

Barbie kifestők - Barbie.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: barbie.tlap.hu » Barbie kifestők
Keresés
Találatok száma - 4 db
Barbie Coloring Pages

Barbie Coloring Pages

Online-Coloring.Eu - Sok-sok online flash kifestők és nyomtatható kifestők több, témára bontott kategóriákban. Így például a népszerű Barbie kifestők is megtalálhatók az oldalon. Ezenkívül olyan népszerű kategóriák vannak mint: jármű kifestők, állatos kifestők, mesehősök kifestői, filmes kifestők stb.

Barbie és mesefigurák

Barbie és mesefigurák

Barbie és mesefigurák szinezője található az oldalon. Az oldalon található minták felhasználhatók üvegmatrica sablonnak, valamint színezőnek, kifestőnek. Ha valamely mintát meg szeretnéd nézni nagyban, vagy ki szeretnéd nyomtatni, jobb gomb - kép nyomtatása, vagy mentsd el a képet a saját gépedre egy külön mappába - (jobb egérdomb - kép mentése más néven - OK), majd a képet Wordbe beillesztve a méretét is tudod változtatni és úgy kinyomtatni. Kellemes időtöltést kívánok!

Barbie szinező

Barbie szinező

Itt is több tucat Barbie rajzot találhasz. Ha valamely mintát ki szeretnéd nyomtatni, vagy nagyban megnézni, javaslom, mentsd el a képet saját gépedre egy külön mappába (jobb egérgomb-kép mentése más néven-mentés), ha tetszik, jobb egérgomb-nyomtatás, vagy Wordbe beillesztve a képet a méretét is tudod változtatni és úgy kinyomtatni.

Kifestő.hu

Kifestő.hu

Kifestő.hu oldalán nem csak Barbie szinezőt találsz, de ezekből jó sokat. Ha a végére érsz a szinezésnek, kezd újra az elejéről!

Tuti menü